maandag 10 januari 2011

Bewegen aan Zee, Education on the move

Bewegen aan Zee, Education on the move

Woensdag 6 april 10.00 – 12.00 uur
Startpunt grote tent op Hof Domburg
(verzamelen 9.30 uur).

Voor de volgende activiteiten kan worden ingeschreven.
Inschrijven voor de activiteiten kan via krr@roczeeland.nl tot en met maandag 28 maart 2011. Zorg dat je op tijd bij bent want vol is vol.

Alle activiteiten vinden plaats in de duinen of op het strand.
 1. Zee-kanoën
  Zee-kanoën een tak van sport die bij uitstek te beoefenen is in Zeeland.
  Een beetje "zeevaste" maag is niet gek voor een zee-kanoër……..
 2. Nordic walking
  Gewoon lopen met stokken is simpel. Maar voor echt leren Nordic walken, met de juiste techniek, het goede ritme en het juiste effect, is wel degelijk instructie nodig. Die krijgt u op het strand.
 3. Yoga
  Yoga leert ons om lichaam en geest en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Zee en zand zorgen voor extra ontspanning.
 4. Tai-chi
  Tai-chi is een ongewone manier van bewegen, maar wel een uiterst rustige. Velen vinden het een streling voor het oog en ervaren het als een weldaad. Tai-chi een fijne manier om iets aan je gezondheid te doen. Het ruisen van de zee krijg je er gratis bij.
 5. Golf
  De Domburgse golfbaan is de oudste van Nederland. De ligging in de duinen met uitzicht op zee maakt de Domburgse tot een echte links course. Wind & Rough zorgen vaak voor een uitdagende ronde.
 6. Paardrijden
  Zeeland en dus ook Domburg heeft iets met paarden. Het strand is op zijn mooist bij laag water om paard te rijden ……… dat moeten we nog even regelen.
 7. Hardlopen
  U kent Zeeland ook vast wel van de Kustmarathon, de mooiste en zwaarste marathon van Nederland. Voor u zetten we routes uit van 5, 10 en 15 kilometer.
 8. Rots en water
  Rots en Water is een weerbaarheidsprogramma dat ook gebruikt wordt bij de begeleiding van jongeren. Het heeft als doel verbeteren van zelfbeheersing, zelfreflectie, zelfvertrouwen en communicatieve en sociale vaardigheden. Ervaar ’t zelf op het strand!
 9. Branding surfen
  Afhankelijk van het weer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten