donderdag 24 maart 2011

Tips voor deelnemers

Tips voor bezoekers van Dé Managementconferentie 2011 in Hof Domburg
  • Er is geen inschrijving voor workshops, je maakt zelf jouw programma en kunt hier ook een 2e of 3e keus aangeven.
  • Vol = vol. Aan het begin van de straat zie je op de "zeilen" aan de rotonde aan de "rode vlag" dat een workshop vol is en kun je jouw 2e of 3e keuze uit de reisgids nemen 
  • Heb je een overnachting geboekt, dan heb je per post bij jouw badge ook de sleutel (=kaart) ontvangen van de kamer. Deze kamer bevindt zich in één van de huizen op Hof Domburg en je deelt het huis met andere deelnemers aan Dé Managementconferentie. De “slaaphuisjes” van Binnenhof vind je rechtsboven op de kaart van Hof Domburg, nummer huisje = adres. Zie de plattegrond hieronder.
  • Behalve de nacht van de conferentie (6 op 7 april), kun je ook eerder terecht in jouw kamer en je mag tot vrijdag blijven! Kijk in het programmaboek (pagina 6) voor de precieze tijden. 
  • Als je in het park overnacht, realiseer je dat jouw kamer in één van de huizen is, het is geen hotel. Dat betekent dus ook dat je zelf (of één van jouw huisgenoten) voor wc-papier, theedoeken, thee en andere praktische dingen moet zorgen, die je wilt gebruiken. Tijdens de conferentie kun je gebruik maken van de catering in de Grote Tent, op de andere dagen is er een Food Market op hof Domburg voor je laatste boodschapjes. 
  • Wil je jouw eigen route plannen naar Domburg, dan kun je deze routeplanner gebruiken..
Tot ziens in Domburg!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten